wat beweegt mij

Licht, natuur, textuur, zand, beweging, dans, muziek.

De expressieve kracht van West-Afrikaanse muziek. Ritme, kracht en passie van de Afrikaanse dans. Het geeft fysieke kracht en mentale balans. De optredens een verbondenheid en uitwisseling met een andere cultuur. Ik zoek naar een vertaling in beeld en kleur.

Totemgeesten, krachtdieren, vormen, kleuren, klanken, ontmoeting, spiegeling.

Iemand ontmoeten werkt als een spiegel, wat herken je, wat is nieuw. Hoe leven mensen. Hoe leef je zelf. Als antwoord op desinteresse, verharding en intolerantie maak ik steeds opnieuw totemgeest De Groet. Ik voeg extra kleur toe aan de positieve kracht van dit teken voor openheid, tolerantie en vriendschap.

Stilte, magie, stenen, veren, water, tijd, ruimte.

In Peru heb ik veel gereisd. Het leven met de kracht van de eenvoud, en respect voor de natuur heeft veel indruk op me gemaakt. Op zoek naar harmonie en een dieper bewustzijn onderzoek ik de magische wereld van oeroude tekens. Met de kracht van symbolen kun je verre reizen maken, zowel in de innerlijke als in de uiterlijke wereld.

Gebeurtenissen, levenservaring, opleiding, impressie, transformatie.

Op mijn reis ontmoet ik mensen, communicatie, dans, taal, beeld, typografie, grafische vormgeving, art direction, schilderen, reizen, kunst, expressie, mystiek, regenboogkind, tekens, elementen.

Dat beweegt mij.



inge zeelen